Hundklok

PRIVAT COACHNING


Privatträning

Vi diskuterar ert behov och era mål för att sedan sätta upp en träningsplan som vi tränar efter för att nå dessa mål. Ni får uppgifter att träna på mellan träffarna och coaching/rådgivning erbjuds via mejl mellan träningstillfällena. Intervallen mellan träffarna går att variera. Det går även att boka enstaka tillfällen.


1 lektion á 55min, 950 kr

Paket - 3 tillfällen á 55 min, 2600kr (ord.pris 2850kr)

Giltigt i 1 år från utfärdandet.

Boka tid genom att mejla till info@hundklok.se. Avbokning/ändring av träff måste ske senast 24h innan er bokade tid.


FÖR VEM?

- Du har eller ska precis skaffa hund och behöver hjälp redan från start för att bygga en bra relation och få stöd i träningen genom hundens olika utvecklingsstadier.
- Du vill få tips från början för att inte behöva råka ut för ev. problem man kunde undvikit om man fått hjälp i tid.
- Du har tagit hand om en omplacerad hund och behöver nu tips, råd, stöttning och träning längs vägen.
- Du som tycker det är roligare att träna tillsammans med en coach som peppar och hjälper till att nå era mål.
-Du vill få enskild träning i vardagslydnad, spår, aktivering eller något annat Hundklok erbjuder.
-Du har inte möjlighet att gå på kurs.


Har hunden ett eller fler oönskade beteenden och du behöver hjälp med träning, behöver en konsultation först göras. Läs mer under hundproblem nedan.

Hundproblem

En hund som visar ett eller flera oönskade beteenden är en hund som av en eller flera orsaker inte mår bra. Hunden är inte nöjd och balanserad som den borde vara utan behöver hjälp att nå dit. Ett oönskat beteende kan egentligen vara vad som helst. Är det något du som ägare ser som ett problem hos din hund, din hund inte verkar må bra eller om hunden stör andra människor/djur så är det ett problem. Har problemet funnits länge så tar det i regel längre tid att träna. Vänta därför inte för länge innan du tar kontakt med en Hundpsykolog.


Vi startar med en konsultation på ca 1,5 timme. Efter det bestämmer vi tillsammans utredningens omfattning, då jag gör en kartläggning av problemet och arbetar för att hitta orsaken. Vid behov behöver veterinär alt. fysioterapeut kontaktas, även kosttillskott och andra träningsredskap kan behövas och bekostas då av ägaren.

Vi börjar med att prata igenom det hela för att kunna hitta orsaken till just ert problem. Ofta finns även andra, i ägarens ögon kanske, mindre problem som även behöver tas upp. Även kost, vardag och mycket mer är av intresse. När kartläggningen är klar går vi igenom vad jag kommit fram till, hur behandlings - och träningsplanen kommer läggas upp och vi går även igenom första delen av planen. Vid behov bokas sedan återbesök med ca 2-4 veckors intervall. Ni får även fri mejlsupport under tiden.

Det är viktigt att den som bokar konsultation är medveten om att det kommer krävas en hel del arbete, tålamod, förändringar och anpassningar i både vardagen och troligtvis hos en själv och övriga som hjälper till med hunden. Jag ger er verktygen men det är upp till dig som hundägare att träna och se till att planen följs. Ingen träning eller fel träning ger inget resultat.

Hur lång tid det tar att träna bort ett problem är omöjligt att svara på. Det är många faktorer som spelar roll, som exempelvis varför hunden gör som den gör, om hunden har ont, hur länge den har gjort så, hur träningen går, följs träningsplanen och hur mycket tid du som ägare vill eller har möjlighet att träna din hund. Det är även viktigt att förstå att det inte alltid är av vikt att träna bort ett beteende utan ofta handlar det istället om att träna in ett nytt beteende, men det kan även vara så att vi ibland får hitta en mellanväg där vi hittar ett sätt att hjälpa hunden att klara av situationen på bästa sätt.

Konsultation 3000;-

- Ett besök hos hundpsykolog m. utredning/praktisk träning, ca 2 timmar.

- Fri mejlsupport i 3 månader från senaste träffen.


Återbesök 950:-

- Uppföljning och praktisk träning, 55 min


Paket återbesök - 3 tillfällen á 55 min, 2600kr (ord.pris 2850kr)

Giltigt i 1 år från utfärdandet.


Paket konsultation + återbesök - 3 tillfällen á 55 min, 5300kr

Giltigt i 1 år från utfärdandet.


Boka tid för konsultation genom att mejla till info@hundklok.se. Avbokning/ändring av träff måste ske senast 24h innan er bokade tid.

VART SES VI OCH VAD SKA JAG TA MED?

Vi ses i Ekensberg utanför Hundfolkets lokal om inget annat bestäms. Av olika anledningar ges inte längre hemkonsultationer.

Till varje tillfälle behöver ni ta med:
- halsband och sele
- vanligt koppel
- mycket och supergott godis, hundens favorit, som gärna luktar lite extra i små, små bitar.
- leksak
- vatten till hund
- papper och penna till att föra anteckningar, extra viktigt vid en konsultation.